Om oss

Vi har vår opprinnelse fra Madla

Året var 1985, og på et lite rom i et hus på Madla i Stavanger startet et eventyr. Tove-Rudi og Inger Johanne løper med drømmen..

Eventyret vokser seg ut av det lille rommet og inn i en Moelvenbrakke, deretter inn på en større låve..så inn i flotte lokaler i Stavanger.

Idag holder Agape til i sin egen nydelige bygård i Langgata i Sandnes. Vi har falt pladask for Sandnes sentrum og vi elsker å være en del av bylivet som Sandnes har utviklet over år. Vi er på rett sted. Sandnes er et godt sted å være.

Spekteret av hva Agape norge kan tilby vitner om et konsept som er tidløst men samtidig stilmessig oppdatert. Vi har lang erfaring fra bransjen, og vi søker å hele tiden utvikle oss. Erfaring og villighet til å utvikle oss skaper et miljø hos oss som er solid, oppløftende og fremtidsrettet.

Med fokus på håndtverk og kvalitet

Agape har eksistert i over 30 år, og det gjør at du kan stole på oss med jobben det er å finne den riktige kjolen til deg.

Agape vektlegger det å være en helhetlig bedrift, og vi har derfor egen designer og egne skreddere. Vi eier hele prosessen og har et nært og hjertevarmt forhold til designet vårt.

Riktige detaljer og snitt er avgjørende for at kjolen skal få sitt rette uttrykk, og dette detaljstyres med prøvetimer sammen med skredder, etter at du har valgt kjolen din, som gjør de riktige målene slik at kjolen skal formes etter deg og dine former. Vi har skredder på huset som representerer Kristinas systue, og vi er stolte av å ha henne med på laget. Hun gjør en fabelaktig jobb med detalj-arbeidet på kjolen din.

Bestill time til prøving!